Thursday, September 19, 2024
Home » Κάποιοι θέλουν τη βία στα γήπεδα

Κάποιοι θέλουν τη βία στα γήπεδα

0 comments

Το σύνθημα «οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη» είναι πασίγνωστο, όχι μόνο για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τον χουλιγκανισμό.

Το θυμηθήκαμε εξ αφορμής του κυριακάτικου φιάσκου της Λεμεσού και των όσων συζητούνται για χιλιοστή φορά σε τούτο τον δύσμοιρο τόπο. Διότι, το ντέρμπι αναβλήθηκε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και ύστερα άνοιξε. Δεν έφταιγε η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. Όποιος ξέρει πέντε γράμματα, μπορεί να αντιληφθεί ότι οι οπαδοί της ΑΕΛ και του Απόλλωνα θα έκαναν ό,τι έκαναν και χωρίς την παρουσία των αντιπάλων.

Για να επιστρέψουμε στο σύνθημα, μεγάλη -αν όχι αποκλειστική- είναι η ευθύνη της κυπριακής Αστυνομίας, όποιων πήραν δηλαδή τις αποφάσεις εκείνη τη στιγμή ή τις προηγούμενες μέρες. Μας βομβάρδισαν μια εβδομάδα με την κατάσταση που θα επικρατεί στη Λεμεσό, με το ντέρμπι και την πορεία της Θύρας 9 και έφτασε η Κυριακή για να… πέσουν απ’ τα σύννεφα. Ε, κάποιος μας περιπαίζει προφανώς. Κάποιος ή κάποιοι θέλουν τη βία και κάνουν τα πάντα για να γίνονται επεισόδια και να επαναλαμβάνονται οι συζητήσεις κάθε Σεπτέμβρη, κάθε Δευτέρα.

Κι ύστερα, τους φταίει η μετακίνηση, για να έχουν «δικαιολογία» στην επόμενη, φαεινή ιδέα τους, όπως ήταν και η Κάρτα Φιλάθλου.

Ώσπου να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο ποδόσφαιρο, μόνο για τους VIP, τους παράγοντες, τους πολιτικούς και τους φίλους τους. Γιατί αργούν;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More