Monday, September 9, 2024
Home » Ιστορίες του χωρκού, το σίκουελ

Ιστορίες του χωρκού, το σίκουελ

0 comments

Τι κι αν φορούν ακριβά κοστούμια και πετάγονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην πρώτη πίστα των καλύτερων μπουζουκιών ή στο Λονδίνο για σόπινγκ θέραπι με την πρώτη ευκαιρία; Πρώην και νυν άρχοντες αυτού του τόπου θυμίζουν πρωταγωνιστές κυπριώτικων σκετς και είναι και περήφανοι. Για του λόγου το αληθές, μια συνέντευξη του τέως Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, στα γνωστά Podcast του ΑΝΤ1 και στον Κυριάκο Πομηλορίδη. Όπου, αφού εκμυστηρεύτηκε την ευζωία, την πρόοδο και τις συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο, «αποκάλυψε» ότι ετοιμάζει το βιβλίο του γιατί… η υπομονή του εξαντλείται.

Αυτό μας έλειπε, εν προκειμένω. Κι αν ο Μακάριος Δρουσιώτης, στον οποίο θέλει να απαντήσει, είναι απλώς ένας πρώην δημοσιογράφος, πρώην σύμβουλός του, πρώην κολλητός και συναγωνιστής του, ο ίδιος είναι πρώην Πρόεδρος και υποβιβάζει και αυτή την υπόθεση σε επίπεδο ριάλιτι σόου. Έτσι, για να ευτελίζονται οι θεσμοί, αλλά και ζητήματα όπως το Κυπριακό, η διαφθορά, η διαπλοκή και να συντηρείται το κακοστημένο σόου μιας παρακμιακής κατάστασης. Χωρίς οτιδήποτε θετικό για την κοινωνία, με μονάχη έγνοια τα τομάρια και την υστεροφημία τους. Τι αθλιότητα.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More