Friday, September 20, 2024
Home » Ιδού τα μέλη της Συμβουλευτικής Ομάδας Κυπριακού του ΔΗΣΥ

Ιδού τα μέλη της Συμβουλευτικής Ομάδας Κυπριακού του ΔΗΣΥ

0 comments

Τα ονόματα που απαρτίζουν τη Συμβουλευτική Ομάδα του Κυπριακού του ΔΗΣΥ

Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Συμβουλευτικής Ομάδας του Κυπριακού που συγκρότησε ο ΔΗΣΥ.

Advertisement

Η ανακοίνωση του κόμματος:

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου της Παράταξης του περασμένου Ιουλίου για την αναδιοργάνωση και καλύτερη στελέχωση του κόμματος, προχωρούμε στη διεύρυνση των ομάδων παραγωγής πολιτικής του κόμματος με στόχο την ενίσχυση της παραγωγής πολιτικής για όλα τα σημαντικά ζητήματα του τόπου μας.

  • Συγκρότηση Συμβουλευτικής Ομάδας Κυπριακού ανακοίνωσε ο ΔΗΣΥ

Στη βάση της απόφασης αυτής αλλά και υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων στο Κυπριακό και με δεδομένη τη θέση Αρχών του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ προχωρεί στη συγκρότηση Συμβουλευτικής Ομάδας Κυπριακού, η οποία θα αναφέρεται στην ίδια και θα λειτουργεί ως Συμβουλευτικό Σώμα.

Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι έχοντας πλήρη επίγνωση των κινδύνων που δημιουργεί η στασιμότητα και το υφιστάμενο, παρατεταμένο αδιέξοδο στο Κυπριακό Πρόβλημα, ως Δημοκρατικός Συναγερμός παραμένουμε βαθιά προσηλωμένοι στο καθήκον να συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στο συμφωνημένο πλαίσιο, με βάση τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Τη Συμβουλευτική Ομάδα Κυπριακού του ΔΗΣΥ, απαρτίζουν:

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More