Tuesday, September 17, 2024
Home » Θλίψη Προέδρου Χριστοδουλίδη για το θάνατο του νομικού Ανδρέα Αγγελίδη

Θλίψη Προέδρου Χριστοδουλίδη για το θάνατο του νομικού Ανδρέα Αγγελίδη

0 comments

Θλίψη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για το θάνατο του νομικού Ανδρέα Αγγελίδη, το αποτύπωμα του οποίου τόσο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας όσο και στη νομική επιστήμη θα μείνει ανεξίτηλο, όπως αναφέρει.

Σε γραπτή δήλωσή του για τον θάνατο του Ανδρέα Αγγελίδη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σημειώνει ότι είναι “με θλίψη που πληροφορήθηκα τον θάνατο του φίλου Ανδρέα Αγγελίδη, διακεκριμένου νομικού και ευπατρίδη πολιτικού“.

Ο Ανδρέας Αγγελίδης, είπε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, “υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και ευσυνειδησία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα κοινά τόσο μέσω της νομικής επιστήμης όσο και μέσα από το Κοινοβούλιο“.

Το αποτύπωμα του τόσο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας όσο και στη νομική επιστήμη θα μείνει ανεξίτηλο, συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι “είναι, εξάλλου, γνωστό ότι ο Ανδρέας Αγγελίδης συνέβαλε στον εμπλουτισμό της νομολογίας σε όλες τις βαθμίδες των δικαστηρίων“.

Τέλος εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More