Sunday, October 6, 2024
Home » Θέλουμε γεννήσεις αλλά…

Θέλουμε γεννήσεις αλλά…

0 comments

Κάθε τόσο διαβάζουμε για το δημογραφικό που μοιάζει όλο και πιο απογοητευτικό και απαισιόδοξο. Διαβάζουμε ότι γερνάμε αλλά δεν γεννάμε με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε βάθος χρόνου. Αλήθεια, ασχολήθηκε ποτέ καμία Κυβέρνηση σοβαρά και όχι με άρες μάρες κουκουνάρες και λόγια του αέρα με το ζήτημα; Αμφιβάλλω!

Δεν αρκεί να ζητούν από τον κόσμο να γεννά, πρέπει να υπάρχουν και άλλες παράμετροι που να υποβοηθούν σε όλο αυτό. Και οι παράμετροι δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα επιδόματα, είναι αρκετά άλλα που μπορούν να γίνουν. Ένα νεαρό ζευγάρι σήμερα που θέλει ένα ολόκληρο μισθό μόνο για ενοίκιο, που δεν μπορεί να αγοράσει ένα σπίτι, που δεν μπορεί να κάνει ένα δάνειοκαι να το αποπληρώσει προτού αποδημήσει εις Κύριον, που εργάζεται με κουτσουρεμένους μισθούς (και αν εργάζεται) για να τα φέρει βόλτα, μπορεί να δει σοβαρά το ενδεχόμενο μιας οικογένειας με δύο και τρία παιδιά; Μπα!

Υ.Γ. Άστε και το 19% ΦΠΑ στις πάνες! Άλλη ιστορία και αυτή με τις αυξήσεις σε προϊόντα απαραίτητα και άκρως αναγκαία!

ΛΙΑ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More