Monday, September 23, 2024
Home » Η “Αδούλωτη Κερύνεια” καλεί τον ΠτΔ «να αλλάξει την πορεία προς την καταστροφή»

Η “Αδούλωτη Κερύνεια” καλεί τον ΠτΔ «να αλλάξει την πορεία προς την καταστροφή»

0 comments

Επιτστολή της “Αδούλωτης Κερύνειας” προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη και τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Το σωματείο “Αδούλωτη Κερύνεια” απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη και τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ και τον καλεί “να αλλάξει την πορεία προς την καταστροφή”, αναφέροντας ότι τα δικαιολογητικά επιχειρήματα υπάρχουν.

Advertisement

“Δοκιμάστηκε διαχρονικά από τους διαδοχικούς ηγέτες μας η θέλησή τους να συμβιβαστούν, με τη ψευδαίσθηση ότι θα βοηθούσαν και οι «σύμμαχοι» ώστε, η Τουρκία να συμμορφωθεί έστω κατ’ελάχιστο με το Διεθνές Δίκαιο, αλλά αποδείχθηκε ότι κάτι τέτοιο αποτελούσε λάθος εκτίμηση και επιεικώς πολιτική αφέλεια, αφούοι «σύμμαχοι» ήταν εξαρχής μέρος της συνωμοσίας σε βάρος μας”, αναφέρεται.

Το σωματείο καλεί τον Πρόεδρο να μην χάσει την ευκαιρία για την αναγκαία επανατοποθέτηση του Κυπριακού που θα εξασφαλίζει τη συνέχεια του Ελληνισμού στο νησί μας.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More