Thursday, September 19, 2024
Home » Ηλεκτρικό καλώδιο: Έλαβε απόφαση το Υπουργικό

Ηλεκτρικό καλώδιο: Έλαβε απόφαση το Υπουργικό

0 comments

Σημαντική εξέλιξη – Ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την πρόταση που κατέθεσε το αρμόδιο Υπουργείο την ηλεκτρική διασύνδεση – Εν αναμονή επίσημης ανακοίνωσης

Μία σημαντική εξέλιξη καταγράφεται στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο κατά την σημερινή του συνεδρία άναψε τελικώς πράσινο φως στην πρόταση που κατέθεσε το αρμόδιο Υπουργείο Ενέργειας σχετικά με τις αλλαγές στο ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου – Κρήτης.

Advertisement

Όπως ανέφερε από το πρωί ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου, οι διαβουλεύσεις τις τελευταίες ημέρες ήταν συνεχείς, προκειμένου να υπάρξει κατάληξη σε συμφωνία.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον Προεδρία, ο Υπουργος Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου θα προβεί σε δηλώσεις σήμερα το απόγευμα επί του θέματος.

Το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας θα βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των θεμάτων που θα συζητήσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Έλληνα Πρωθυπουργό την Πέμπτη.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More