Thursday, September 19, 2024
Home » Ερχιουρμάν: Η Τουρκία θα αποφασίσει πότε και πώς θα αλλάξει, αν θα αλλάξει η πολιτική στο Κυπριακό

Ερχιουρμάν: Η Τουρκία θα αποφασίσει πότε και πώς θα αλλάξει, αν θα αλλάξει η πολιτική στο Κυπριακό

0 comments

Ο Τουφάν Ερχιουρμάν υποστήριξε ότι μπορεί κάποιος να εικάσει τι πράγματα θα προκύψουν από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο, όμως ο ίδιος δεν θεωρεί σωστό να προβεί σε εικασίες

«Το Κυπριακό δεν είναι το πρώτο ή το μόνο πρόβλημα στην ατζέντα της Τουρκίας, όλοι το αντιλαμβάνονται αυτό», ανέφερε ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν σε συνέντευξή του χθες στην Γενί Ντουζέν.

Advertisement

Σύμφωνα με το ΓΤΠ. Ο κ. Ερχιουρμάν ρωτήθηκε κατά πόσον παρατήρησε οτιδήποτε σε σχέση με αλλαγή της πολιτικής των δύο κρατών που ακολουθεί το κυβερνών στην Τουρκία ΑΚΡ. Είπε ότι δεν περιμένουν να τους λεχθεί πως θα αλλάξει το ένα ή το άλλο και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια κρατική πολιτική και η Τουρκία θα αποφασίσει πότε και πώς θα αλλάξει, αν θα αλλάξει.

Υποστήριξε ότι μπορεί κάποιος να εικάσει τι πράγματα θα προκύψουν από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο, όμως ο ίδιος δεν θεωρεί σωστό να προβεί σε εικασίες. Πρόσθεσε ότι η αναφορά στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο στην επιστολή της κ. Ολγκίν δείχνει ότι συνεχίζεται η δυναμική στο Κυπριακό, αλλά μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για το αποτέλεσμα.

Σε ερώτηση για την τελευταία ενημέρωση που έκανε ο Ερσίν Τατάρ στα πολιτικά κόμματα και τη «βουλή», ο κ. Έρχουρμαν είπε πως δεν άξιζε να προβούν σε δήλωση μετά από αυτήν, λόγω του ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αποτέλεσμα από την πολιτική Τατάρ, η οποία δεν μπορεί καν να γίνει κατανοητή, όπως είπε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More