Thursday, September 19, 2024
Home » Επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Τρούλλων η Αννίτα. «Ιδιαίτερη στιγμή να περπατήσω ξανά στους ίδιους διαδρόμους» (pics)

Επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Τρούλλων η Αννίτα. «Ιδιαίτερη στιγμή να περπατήσω ξανά στους ίδιους διαδρόμους» (pics)

0 comments

Επισκέφθηκε το δημοτικό Τρούλλων η Αννίτα. Υπογράμμισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης ποιότητας παρεχόμενης εκπαίδευσης – Τι ανέφερε σε παιδιά-εκπαιδευτικούς

Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε, να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις, τα προβλήματα που υπάρχουν, να ενισχύσουμε αυτή την αναγκαιότητα της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης και θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, είπε η Πρόεδρος της Βουλής ΑννίταΔημητρίου, η οποία επισκέφθηκε το πρωί το δημοτικό σχολείοΤρούλλων.

Advertisement

«Είναι το δικό μου δημοτικό, το δημοτικό σχολείο Τρούλλων, να ευχηθούμε στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς μας καλή σχολική χρονιά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τον ενθουσιασμό στα μάτια τους που επιστρέφουν στα θρανία και εδώ είμαστε και ως Βουλή των Αντιπροσώπων για να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι ακριβώς τα παιδιά μας μας χρειάζονται», πρόσθεσε.

Οι εκπαιδευτικοί μας, είπε η κ. Δημητρίου, μας χρειάζονται και μαζί μόνο με συνεργασίες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα ζητήματα που έχουμε ενώπιον μας με πρώτιστο βεβαίως της ιδιαιτερότητας των ημερών, το κλιματιστικό.

«Πρέπει να μπει ένα συγκεκριμένο πλάνο, πρέπει να προχωρήσουμε αυτό το πλάνο να υλοποιηθεί και να γνωρίζουμε το χρονικό περιθώριο που θα δοθεί από πλευράς των υπευθύνων για να μπορέσουν πραγματικά τα παιδιά μας να απολαύσουν την παρεχόμενη εκπαίδευση όπως μεταφέρεται από τους εκπαιδευτικούς», συμπλήρωσε.

«Καλή σχολική χρονιά και είμαι βέβαιη ότι τα ζητήματα της παιδείας – εξάλλου αν δεν επενδύσουμε στην παιδεία πού θα επενδύσουμε – θα είναι αυτά που θα τα δούμε σε επίπεδο της Βουλής αλλά και με σημαντικές εισηγήσεις εκτός», κατέληξε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των επαφών της, η κ. Δημητρίου επρόκειτο να επισκεφθεί και το δημοτικό νηπιαγωγεό Τρούλλων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More