Monday, September 16, 2024
Home » Επιβεβαίωσε η EPPO ότι ξεκίνησε από το Μάρτιο η έρευνα για τερματικό. «Προχωρά σταθερά»

Επιβεβαίωσε η EPPO ότι ξεκίνησε από το Μάρτιο η έρευνα για τερματικό. «Προχωρά σταθερά»

0 comments

Οι έρευνες για το τερματικό στο Βασιλικό ξεκίνησαν τον Μάρτιο, επιβεβαίωσε η EPPO – «Η Κυπριακή Αστυνομία διεξάγει τις έρευνες, όπως κρίνεται αναγκαίο»

Τον Μάρτιο του 2024 ξεκίνησαν οι έρευνες για το έργο για κατασκευή τερματικού LNG στον Βασιλικό, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ το γραφείο Τύπου της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (EPPO), σημειώνοντας πως οι έρευνες προχωρούν σταθερά, και πως διεξάγονται από την Κυπριακή Αστυνομία υπό την καθοδήγηση των γραφείων της Ευρωπαίας Εισαγγελέα στη Λευκωσία και στο Λουξεμβούργο.

Advertisement

  • Έρευνα Αστυνομίας για το τερματικό στο Βασιλικό
  • Δε μπορούσε να ήταν σε δημόσιο διάλογο λέει για διερεύνηση τερματικού LNG ο Υπ. Ενέργειας
  • Έρευνα Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τερματικό στο Βασιλικό – Ενήμερη η Κυβέρνηση

«Η έρευνα αυτή ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2024 και προχωρά σταθερά, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό για την EPPO και την εθνική νομοθεσία», ανέφερε σε γραπτή απάντηση το γραφείο Τύπου της EPPO.

«Η Κυπριακή Αστυνομία διεξάγει τις έρευνες, όπως κρίνεται αναγκαίο, υπό την καθοδήγηση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στη Λευκωσία και της κεντρικής υπηρεσίας στο Λουξεμβούργο», προστίθεται.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να μοιραστούμε προς το παρόν, προκειμένου να μην θέσουμε σε κίνδυνο τις εν εξελίξει διαδικασίες και την έκβασή τους», σημειώνει το γραφείο Τύπου της EPPO, προσθέτοντας όταν υπάρχουν νεότερα η υπηρεσία θα προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More