Monday, September 23, 2024
Home » Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα

Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα

0 comments

Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα – Τι μεταδίδουν στα κατεχόμενα

Με 65,8% ο ΟυνάλιΟυστέλ επανεξελέγη αρχηγός του κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) στα κατεχόμενα, στο 23ο τακτικό συνέδριο του μεγαλύτερού κόμματος της τ/κ δεξιάς. Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε στις 06.45.

Advertisement

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, από τις 21.000 και πλέον που είχαν δικαίωμα ψήφου, στις 13 κάλπες το δικαίωμα αυτό άσκησαν 10.134 κι από αυτούς 6.555 ψήφισαν τον Ουνάλ Ουστέλ, νυν πρόεδρο του ΚΕΕ. Ο κύριος ανθυποψήφιός του, Χασάν Τατσόι έλαβε 3.284 και ο Αχμέτ Καραβελίογλου 121. Άκυρα καταγράφηκαν 174 ψηφοδέλτια.

«Δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος. Αυτός που κέρδισε είναι η ΤΔΒΚ και το ΚΕΕ» είπε ο Ουνάλο Ουστέλ απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες στο κλειστό αθλητικό κέντρο στην κατεχόμενη Λευκωσία όπου έγινε η διαδικασία ψηφοφορίας.

Συγκινημένος, όπως περιγράφουν τα τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Ουστέλ είπε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής διαδικασίας που διήρκησε 2,5 μήνες και σημείωσε ότι ο ίδιος γύρισε «κάθε πόλη και χωριό».

Πρόσθεσέ ότι τήρησαν τις υποσχέσεις που έδωσαν όταν ήρθαν στην εξουσία και υλοποίησαν τα ημιτελή έργα. «Το χτες έμεινε στην ιστορία. Εμείς κοιτάμε το αύριο. Από αύριο συνεχίζουμε στο δρόμο μας. Μας περιμένουν πολλά προβλήματα. Ως κυβέρνηση, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον λαό μας με σταθερότητα μέχρι το 2027».

Τον κ. Ουστέλ τηλεφώνησε και συνεχάρη ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος αναχώρησε χθες το απόγευμα μέσω Άγκυρας για τις ΗΠΑ. Ο κ. Τατάρ μίλησε χθες στο εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ ενώ άσκησε και το δικαίωμα ψήφου.

Τα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΚΕΕ θα ανακοινωθούν αύριο νωρίς το απόγευμα καθώς η καταμέτρηση συνεχίζεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More