Friday, September 20, 2024
Home » Εξετάζει ενδεχόμενο πρόσκλησης των ηγετών σε κοινή συνάντηση ο Γκουτέρες

Εξετάζει ενδεχόμενο πρόσκλησης των ηγετών σε κοινή συνάντηση ο Γκουτέρες

0 comments

O ΓΓ ΟΗΕ εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσκλησης των ηγετών σε κοινή συνάντηση, λέει ο Ντουζαρίκ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να προσκαλέσει τους ηγέτες των δύο πλευρών σε κοινή συνάντηση τον Σεπτέμβριο στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΗΕ, είπε ο Εκπρόσωπος του Αντόνιο Γκουτέρες, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Advertisement

Ο κ. Ντουζαρίκ απάντησε σε ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων σχετικά με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου σύμφωνα με τα οποία το γραφείο του Γενικού Γραμματέα επικοινώνησε με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ για να βολιδοσκοπήσει την πιθανότητα κοινής συνάντησης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

«Είδαμε το ρεπορτάζ του Τύπου, μπορώ να σας πω ότι ο Γενικός Γραμματέας όντως εξετάζει το ενδεχόμενο να προσκαλέσει τους δύο ηγέτες σε κοινή συνάντηση, για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό. Δεν έχουν σταλεί όμως προσκλήσεις», ανέφερε ο κ. Ντουζαρίκ.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More