Monday, September 23, 2024
Home » Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Μ. Παναγιώτου

Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Μ. Παναγιώτου

0 comments

Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Μ. Παναγιώτου – Τι αναφέρει το Υπουργείο Γεωργίας

Για τα αποτελέσματα της Συνόδου των ΥπουργώνΓεωργίαςMED9 που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο με θέμα τις επιδράσεις της ξηρασίας στον πρωτογενή τομέα παραγωγής ενημερώνει το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου, το οποίο πραγματοποιείται τη Δευτέρα, στις Βρυξέλλες.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, η κ. Παναγιώτου, η οποία μεταβαίνει στις Βρυξέλλες σήμερα, θα υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης για θέματα Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης με τους Υπουργούς Γεωργίας της Μάλτας και της Ελλάδας στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου.

Αναφέρεται ότι τις εργασίες του Συμβουλίου, οι οποίες θα διεξαχθούν τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024, θα απασχολήσουν ο Στρατηγικός διάλογος για το μέλλον της γεωργίας και ο απολογισμός του δεύτερου έτους εφαρμογής των στρατηγικών σχεδίων της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής καθώς επίσης και την κατάσταση της αγοράς μετά και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η δρ Παναγιώτου, μεταξύ άλλων, προστίθεται, «θα ενημερώσει το Συμβούλιο για τα αποτελέσματα της Συνόδου των Υπουργών Γεωργίας MED9 που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο με θέμα τις επιδράσεις της ξηρασίας στον πρωτογενή Τομέα Παραγωγής».

Η Δρ. Παναγιώτου επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη το απόγευμα.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More