Monday, September 16, 2024
Home » Ελεγκτικό Σώμα: Κάθετα εναντίον, ο Χρύσης Παντελίδης – Στηρίζει Οδυσσέα Μιχαηλίδη

Ελεγκτικό Σώμα: Κάθετα εναντίον, ο Χρύσης Παντελίδης – Στηρίζει Οδυσσέα Μιχαηλίδη

0 comments

Διαφωνεί με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να καταρτίσει Ελεγκτικό Σώμα με νομοσχέδια, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσης Παντελίδης, ο οποίος συμμερίζεται τη θέση περί προσπάθειας φίμωσης του Γενικού Ελεγκτή.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Σίγμα Μεσημέρι και Κάτι, ο κ. Παντελίδης εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με τα νομοσχέδια, υποδεικνύοντας ότι, “Επί των ημερών του Οδυσσέα Μιχαηλίδη τα τελευταία δέκα χρόνια, η κυβέρνηση εκσυγχρονίζεται, επιτελεί το έργο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απολαμβάνει θετικών αξιολογήσεων και θετικής κρίσης από Διεθνείς Οργανισμούς ”.

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ανέφερε ο κ. Παντελίδης, έχει αποδείξει ότι αναδεικνύει και εντοπίζει σκάνδαλα και πρακτικές οι οποίες πρέπει να βελτιωθούν.

Επανέλαβε τη χρησιμότητα των εκθέσεων τηςΕλεγκτικής Υπηρεσίας οι οποίες όπως είπε, βελτιώνουν τη λειτουργία της Δημόσιας υπηρεσίας και κερδίζει την εμπιστοσύνη της κυπριακής κοινωνίας. Συμμερίζεται τη θέση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης

Το ΔΗΚΟ είπε ο βουλευτής, θα εξετάσει πλήρως το νομοσχέδιο και ακολούθως θα τοποθετηθεί.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More