Monday, October 21, 2024
Home » Διαμορφώνει πακέτο μέτρων για ακρίβεια η Κυβέρνηση – Ακούει οργανώσεις ο ΠτΔ

Διαμορφώνει πακέτο μέτρων για ακρίβεια η Κυβέρνηση – Ακούει οργανώσεις ο ΠτΔ

0 comments

Ακούει οργανώσεις και ετοιμάζει πακέτο μέτρων για ακρίβεια ο ΠτΔ – Στο Προεδρικό το απόγευμα συνδικαλιστές και οργανώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα ακούσει σήμερα τις εισηγήσεις των συνδικαλιστικώνοργανώσεων και κοινωνικώνομάδων, στο πλαίσιο τηςετοιμασίας νέου πακέτου μέτρων για ανακούφιση των νοικοκυριών από τηνακρίβεια.

Advertisement

Η ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο Προεδρικό Μέγαρο. Πρόκειται για την πρώτη κίνηση στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, ενώ την Τετάρτη ο Υπουργός Οιικονομικών Μάκης Κεραυνός θα συναντηθεί με τα συνεργαζόμενα κόμματα, προκειμένου να ακούσει τις δικές τους εισηγήσεις.

«Το επόμενο διάστημα η Κυβέρνηση θα μελετήσει όλες τις εισηγήσεις ώστε να διαμορφώσει ένα πακέτο μέτρων για ανακούφιση των νοικοκυριών από την ακρίβεια», δήλωσαν χθες στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων κυβερνητικές πηγές, οι οποίες σημείωναν ότι καταγράφονται ευρύτερα όλα οι απόψεις, περιλαμβανομένων και των αντιπολιτευόμενων κομμάτων «με βασικό κριτήριο τη δημοσιονομική δυνατότητα του κράτους».

Όπως ανακοινώθηκε, στη σημερινή σύσκεψη θα συμμετέχουν οι οργανώσεις ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ, ΠΟΕΔ, Παγκύπρια Οργάνωση Πολύτεκνων, Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας, Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων και Παγκύπρια Επιτροπή Συνταξιούχων της ΣΕΚ.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More