Tuesday, September 17, 2024
Home » ΔΗΣΥ προς Κυβέρνηση: Δεν πρέπει να επιστραφεί στην ΕΕ η χορηγία για τερματικό

ΔΗΣΥ προς Κυβέρνηση: Δεν πρέπει να επιστραφεί στην ΕΕ η χορηγία για τερματικό

0 comments

Με σημερινή του ανακοίνωση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλεί την Κυβέρνηση να προβεί στους σωστούς χειρισμούς ώστε να πείσει την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι το έργο του τερματικού επανανεριοποίησης φυσικού αερίου στο Βασιλικό θα ολοκληρωθεί και ότι δεν πρέπει να επιστραφεί στην ΕΕ η χορηγία των 68.6 εκατ. που παραχωρήθηκε μέχρι τώρα στην ΕΤΥΦΑ.

«Στην υπόθεση του τερματικού στο Βασιλικό» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΔΗΣΥ «από την πρώτη στιγμή ο Δημοκρατικός Συναγερμός ζήτησε να διερευνηθούν τα πάντα, να αποκαλυφθούν λάθη ή σκοπιμότητες και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν. Αύριο στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή θα αναμένουμε πειστικές απαντήσεις, ειδικότερα σε ό,τι αφορά την ανάκτηση του πλοίου, τον σχεδιασμό για ολοκλήρωση των υπόλοιπων υποδομών, τους λόγους απόκρυψης της έρευνας από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και τις αντιφατικές δηλώσεις των τελευταίων μηνών».

Και καταλήγει ως εξής η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ: «Αναμένουμε επίσης από την κυβέρνηση να προβεί στους σωστούς χειρισμούς, να απαντήσει με επάρκεια στην επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και να καταβάλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να πείσει πως το έργο θα ολοκληρωθεί και πως δεν πρέπει να επιστραφεί η χορηγία».

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More