Monday, September 16, 2024
Home » ΔΗΣΥ: Εξαγγελίες παρουσιάζονται πρωτοποριακές ενώ ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις νόμου

ΔΗΣΥ: Εξαγγελίες παρουσιάζονται πρωτοποριακές ενώ ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις νόμου

0 comments

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για θεσμικές αλλαγές

Περίεργο χαρακτήρισε ο Δημοκρατικός Συναγερμός το να κάνει εξαγγελίες η Κυβέρνηση παρουσιάζοντας τις ως πρωτοποριακές ενώ ήδη κατατέθηκαν προτάσεις νόμου. Παράλληλα την κάλεσε αντί να εξαγγέλλει και να ξαναεξαγγέλει προθέσεις και κατευθύνσεις, καλύτερα να ετοιμάσει τα νομοσχέδια.

Advertisement

Συγκεκριμένα αναφέρει, «Αντί η κυβέρνηση να εξαγγέλλει και να ξαναεξαγγέλει προθέσεις και κατευθύνσεις σε συνεδρίες του Υπουργικού Συμβουλίου, καλύτερα να ετοιμάσει τα νομοσχέδια, κάνοντας την κατάλληλη διαβούλευση».

Είναι επίσης περίεργο, σημειώνει, να γίνονται εξαγγελίες και να παρουσιάζονται ως πρωτοποριακές για θέματα που ήδη κατατέθηκαν προτάσεις νόμου, όπως η αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους, η ψήφος στα 17 και οι συντάξεις.

Σε κάθε περίπτωση όταν τα νομοσχέδια ετοιμαστούν, εγκριθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο και κατατεθούν στη Βουλή θα τα εξετάσουμε μαζί με τις προτάσεις νόμου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More