Monday, September 16, 2024
Home » ΔΗΠΑ για τερματικό: Απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν

ΔΗΠΑ για τερματικό: Απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν

0 comments

Έντονη ανησυχία ΔΗΠΑ για την εξέλιξη στην υπόθεση του τερματικού στο Βασιλικό – Ζητά να προχωρήσουν τάχιστα και με πλήρη διαφάνεια οι έρευνες και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν

Έντονη αλλά και εύλογη είναι, όπως τη χαρακτηρίζει, η ανησυχία της Δημοκρατικής Παράταξης- Συνεργασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης του τερματικού Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό.

Advertisement

Ένα έργο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα, υψίστης στρατηγικής σημασίας για την Κυπριακή Δημοκρατία, για την οικονομία και για τους πολίτες της, παραμένει ακόμα ανεκπλήρωτο.

«Η πρόθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να απαιτήσει επιστροφή της χορηγίας, πλήττει πρωτίστως την αξιοπιστία μας και αποτελεί οπισθοδρόμηση στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του έργου και κατ’ επέκταση μείωσης του κόστους ηλεκτρισμού».

Καταλήγοντας αναφέρει ότι η Παράταξη ζητά όπως προχωρήσουν τάχιστα και με πλήρη διαφάνεια οι έρευνες που έχουν εξαγγελθεί, καθώς και ότι άλλο κριθεί αναγκαίο προς απόδοση ευθυνών εκεί και όπου υπάρχουν.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More