Friday, September 20, 2024
Home » «Δεν δεχόμαστε και απορρίπτουμε» – Απαντά το Προεδρικό για κατηγορίες Οδυσσέα

«Δεν δεχόμαστε και απορρίπτουμε» – Απαντά το Προεδρικό για κατηγορίες Οδυσσέα

0 comments

«Δεν δεχόμαστε και απορρίπτουμε» – Απάντηση Λετυμπιώτη στις αναφορές Οδυσσέα για σχέδιο φαγώματος – «Θα ακολουθηθούν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες» τονισε

Απέρριψε τις κατηγορίες για προσπάθεια φαγώματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τέως και νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΚυβερνητικόςΕκπρόσωπος.

Advertisement

Μιλώντας στην εκπομή Μεσημέρι και Κάτι, ο κ. Λετυμπιώτης είπε ότι «σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε και απορρίπτουμε αυτή την αντίληψη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σεβόταν και σέβεται και τον θεσμό και το έργο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας. Αυτό δείχνει και η στάση που τήρησε σε πολλές περιστάσεις».

  • Πρώτη αντίδραση Οδυσσέα: Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματος από πρώην και νυν Πρόεδρο Δημοκρατίας

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε πως αυτό που μπορεί να πει μετά την κοινοποίηση της απόφασης είναι απόλυτος σεβασμός στις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Όπως είπε, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε λίγα λεπτά πριν για την απόφαση. «Θα ακολουθηθούν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες όπως προβλέπει το σύνταγμα της Δημοκρατίας» τόνισε.

Ο κ. Λετυμπιώτης τόνισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο θεματοφύλακας του κυπριακού συντάγματος. Κινούμαστε και πορευόμαστε με σεβασμό στο έργο κάθε θεσμού.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More