Sunday, September 22, 2024
Home » Δεν βλέπουν φως και μπαίνουν!

Δεν βλέπουν φως και μπαίνουν!

0 comments

Οι συναντήσεις αρχηγών κυβερνήσεων, ακόμη και οι ανεπίσημες, για να γίνουν υπάρχει μια προεργασία και συνεννοήσεις. Πήγε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην Αθήνα για να μιλήσει σε εκδήλωση για τον αείμνηστο Γιάννο Κρανιδιώτη και σε μια δεύτερη για τα 50 χρόνια από την εισβολή.

Με την ευκαιρία διευθετήθηκε και συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Πριν από τη συνάντηση υπήρξε σε επίπεδο συνεργατών αλλά και των ιδίων προετοιμασία υπό την έννοια ότι καθορίστηκε ατζέντα και ενημέρωση για κάποια ζητήματα.

Στην Αθήνα, τα ΜΜΕ έσπευσαν πριν αλλά και αμέσως μετά τη συνάντηση, να αναδείξουν προβλήματα και διαφωνίες στο θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Κρήτης. Εάν αυτό λεγόταν στο πρόσφατο παρελθόν μάλλον θα ίσχυε, αλλά τώρα πια όλα φαίνεται να μπήκαν σε μια διαδικασία υλοποίησης.

Γιατί προβάλλονται διαφωνίες; Μάλλον επειδή κάποιες αλλαγές που ζήτησε η Λευκωσία και υιοθετήθηκαν σε κάποιους να μην άρεσαν.

Κ.ΒΕΝ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More