Thursday, October 10, 2024
Home » Δήμαρχε τι θα γίνει με τις μύγες;

Δήμαρχε τι θα γίνει με τις μύγες;

0 comments

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο αλλά αυτή την εποχή, καταντήσαμε η χώρα της μύγας. Έχει παραγίνει το κακό, σε βαθμό που να σκέφτεσαι αν θα βγεις έξω, γιατί σε περιμένουν ετοιμοπόλεμες. Όχι παντού. Προφανώς, όχι στο τσιμεντένιο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά σε γειτονιές, δίπλα από χώρους πρασίνου (όσοι έμειναν), κοντά στο Γραμμικό Πάρκο ή τον Πεδιαίο.

Χειρότερη, ασφαλώς, είναι η κατάσταση σε περιοχές με ακαθαρσίες, σκουπίδια, εκεί όπου οι κάδοι γεμίζουν από μεγάλες κουζίνες και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Χαρακτηριστική είναι περιοχή κοντά στον Πεδιαίο, με την οποία έχουμε επαφή. Η δημιουργία τριών αδιεξόδων -για λόγους ασφαλείας, λένε- δεν επιτρέπει τη διέλευση περαστικών οχημάτων και άρα οι κάτοικοι αφήνονται στη μοίρα τους.

Ποια είναι αυτή; Γνωστός όμιλος με υπηρεσίες «catering» έχει στη διάθεσή του 7-8 πράσινους κάδους, οι οποίοι γεμίζουν με τρόφιμα και δημιουργούν χωματερή στο κέντρο της Λευκωσίας -κάποτε τα τρόφιμα είναι στον δρόμο, πάνω στα πεζοδρόμια, στα δέντρα και ούτω καθεξής. Κάτι που συμβαίνει και σε πολλές άλλες περιοχές της Λευκωσίας. Δήμαρχε, κάντε μια βόλτα να δείτε αυτό το χάλι, ο κόσμος δεν σας εξέλεξε για τα εγκαίνια.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More