Friday, September 20, 2024
Home » Β.Παπαδόπουλος: Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Κρήτης

Β.Παπαδόπουλος: Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Κρήτης

0 comments

Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, λέει η Κυβέρνηση για ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου και Κρήτης – Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, λέει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας

Επί του παρόντος,δεν υπάρχει οριστική συμφωνία αναφορικά με το τελικό περιεχόμενο του ρυθμιστικού πλαισίου της ηλεκτρικής διασύνδεσηςΚύπρου – Κρήτης, δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Advertisement

Μιλώντας στην εκπομπή του Ρικ «Από Μέρα Σε Μέρα», ο κύριος Παπαδόπουλος είπε ότι η προσπάθεια απ’ όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για επίτευξη συμφωνίας είναισε πλήρη εξέλιξη και συνέστησε λίγη υπομονή, μέχρι να υπάρξει κατάληξη σε οριστικές αποφάσεις.

Υπέδειξε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Επανέλαβε ότι το πλάνο της κυβέρνησης χωρίζεται σετρεις πυλώνες και συγκεκριμένα, στην έλευση του φυσικού αερίου, στην ηλεκτρική διασύνδεση της χώρας και στην αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ο κύριος Παπαδόπουλος, επισήμανε πως για να καταστεί εφικτή η μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, θα πρέπει να υπάρξουν ταυτόχρονα εξελίξεις – και στους τρεις πυλώνες.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More