Monday, September 16, 2024
Home » Βρήκε πεδίο δράσης η Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Βρήκε πεδίο δράσης η Ειρήνη Χαραλαμπίδου

0 comments

Η όλη συζήτηση γύρω από το Κραν Μοντανά και τα όσα έγιναν το διάστημα εκείνο, έκανε την βουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου να βγει με επιθετική διάθεση με αιχμές προς διάφορες κατευθύνσεις.

Η επίκληση που κάνει ο Αναστασιάδης στον Μαυρογιάννη για επιβεβαίωση των όσων λέει, έδωσε λαβή στην Χαραλαμπίδου να απαντήσει για την στάση της στις προεδρικές εκλογές και την κριτική που δέχθηκε για αυτήν. Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι πέραν από την επίμαχη ανάρτηση της με την οποία καλούσε όλους να δουν τον Αναστασιάδη να επικαλείται τον Μαυρογιάννη, είναι και τα υποστηρικτικά σχόλια της προς τον τέως γγ του κόμματος Άντρο Κυπριανού για τα όσα έλεγε και την κριτική που ασκούσε στον Αναστασιάδη.

Αναδημοσίευσε μάλιστα ανάρτηση του από τον Νοέμβριο του 2018 που έλεγε ότι είναι εσχάτη προδοσία να μιλάς για δύο κράτη.

Προφανώς, με τις κινήσεις της δείχνει ότι θέλει να στείλει μηνύματα και εντός ΑΚΕΛ αφού είναι γνωστό ότι η Χαραλαμπίδου δεν κάνει τίποτε τυχαία…

Φ.Δ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More