Friday, October 4, 2024
Home » Αρχηγοί Αστυνομίας σαν… προπονητές ποδοσφαίρου!

Αρχηγοί Αστυνομίας σαν… προπονητές ποδοσφαίρου!

0 comments

Το σκέφτηκα διαβάζοντας στον Φ. το ενδιαφέρον άρθρο του Μιχάλη Χατζηβασίλη: Από τους οκτώ τελευταίους Αρχηγούς Αστυνομίας, οι πέντε παύθηκαν ή υποχρεώθηκαν να παραιτηθούν και μόνο τρεις αφυπηρέτησαν κανονικά.

Όπως συμβαίνει με τους προπονητές ποδοσφαίρου στην Κύπρο και την Ελλάδα, που είναι οι πρώτοι αναλώσιμοι, όταν η ομάδα δεν πάει καλά. Δεκτό, βέβαια, ότι ο επικεφαλής αναλαμβάνει την ευθύνη και πληρώνει το…μάρμαρο. Μήπως όμως και σε αυτό το θέμα, ως αποτέλεσμα άκρατου λαϊκισμού, φθάσαμε στα όρια της υπερβολής, της ανθρωποφαγίας και του μηδενισμού;

Διερωτώμαι ακόμη, πώς και πόσο μπορεί να αποδώσει κάποιος σε ένα τέτοιο δημόσιο αξίωμα, όταν βρίσκεται διαρκώς υπ’ ατμόν και υπό αμφισβήτηση; Ουσιαστικά μονίμως υπό παραίτηση! Σκεφτείτε και τούτο: Ηγέτες που απέτυχαν και αμφισβητήθηκαν, είχαν δεύτερη και τρίτη ευκαιρία και, σοφότεροι από τις αποτυχίες τους, καταξιώθηκαν, κερδίζοντας καθολική αναγνώριση και σεβασμό.

Στη Βρετανία ο Τσιέρτσιλ (ο αποτυχημένος στη Μάχη της Καλλίπολης), και στη μικρή μας νήσο ο Γλαύκος Κληρίδης, με αποτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις και πολλές φωνές (έσωθεν) να αποσυρθεί. Και πόσοι αποτυχημένοι, αναθεματισθέντες προπονητές ποδοσφαίρου, δεν δοξάστηκαν στη συνέχεια; Δέστε κι αυτήν την πτυχή.

Π.Κ.Π.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise