Tuesday, September 17, 2024
Home » Απάντηση Δημητρίου στην επίθεση ΔΗΣΥ: «Αν δεν αλλάξουμε θα κλαίμε επί ερειπίων»

Απάντηση Δημητρίου στην επίθεση ΔΗΣΥ: «Αν δεν αλλάξουμε θα κλαίμε επί ερειπίων»

0 comments

Απάντηση στηνανακοίνωση – επίθεση του ΔΗΣΥ έδωσε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου, υποδεικνύοντας πως έχει την ελευθερία έκφρασης της άποψής του, ενώ άφησε αιχμές, σημειώνοντας πως «δεν πιστεύω να θεωρεί κάποιος πως είναι η στάση η δική μου που συντηρεί και φέρνει εσωστρέφεια», τονίζοντας ότι η μόνη σκοπιμότητα που εξυπηρετεί είναι το καλύτερο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο κ. Δημητρίου – o oποίος σημειωτέον ήταν καλεσμένος για άλλο ζήτημα (Πόθεν Έσχες) – ερωτηθείς για την ανακοίνωση του κόμματος, που εκδόθηκε λίγο προηγουμένως, ανέφερε πως«θα παραμείνω ψύχραιμος, η δική μου κριτική ξεκίνησε από το βράδυ των εκλογών, με τον τρόπο που ανέγνωσαν το αποτέλεσμα κι έχω την ελευθερία έκφρασης της άποψής μου κι αυτό κάνω».

«Αυτό που είπα είχε να κάνει με τη μη αποτίμηση εις βάθος του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών, που οδήγησε στην εσωστρέφεια, που ζούμε σήμερα καιδεν πιστεύω να θεωρεί κάποιος πως είναι η στάση η δική μου που συντηρεί και φέρνει εσωστρέφεια», συμπλήρωσε, τονίζοντας πως«η μόνη σκοπιμότητα που εξυπηρετώ είναι το καλύτερο για τον Συναγερμό. Αυτό θέλω να το ξέρει και η ηγεσία και οι ψηφοφόροι και τα μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού».

Ο ίδιος, όπως ανέφερε, τοποθετήθηκε και στο Πολιτικό Γραφείο το περασμένο Σάββατο υποστηρίζοντας πως «αν δεν αλλάξουμε θα κλαίμε επί ερειπίων και το 2026 και το 2028».

Ερωτηθείς εάν έχει επαφές με την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου απάντησε πως «προφανώς όχι, μου στέλνει μόνο ανακοινώσεις», ενώ σχολίασε πως «δεν θεωρώ πως είναι σοφός τρόπος αντιμετώπισης καταστάσεων σε μια διαδικασία που ξέρουμε όλοι τι ισχύει και τι δεν ισχύει αυτές τις μέρες»

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Δημητρίου προέβη σε δηλώσεις χθες στο ραδιόφωνο, πράγμα που στάθηκε αφορμή, για να απαντήσει ο ΔΗΣΥ σήμερα.

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ στην οποία απάντησε ο κ. Δημητρίου

Ο ισχυρισμός σε ραδιοφωνική εκπομπή του Βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Δημήτρη Δημητρίου για μη συζήτηση και αποτίμηση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών είναι ανυπόστατος.

Υπενθυμίζουμε πως έγιναν πολύωρες ξεχωριστές συνεδρίες της ηγεσίας με όλες τις επαρχιακές γραμματείες καθώς και μια εξαντλητική συζήτηση μεταξύ των μελών του Πολιτικού Γραφείου. Αυτά τα γνωρίζει καλά ο κ. Δημητρίου.

Καταγράφηκαν εισηγήσεις, έγιναν παραδοχές, εντοπίστηκαν λάθη και αδυναμίες και ληφθήκαν αποφάσεις για βελτίωση.

Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από τον κ. Δημητρίου και επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας;

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More