Friday, September 20, 2024
Home » Αννίτα: Δεν κοιμάμαι και ξυπνώ για τις Προεδρικές του 28’ όπως άλλοι

Αννίτα: Δεν κοιμάμαι και ξυπνώ για τις Προεδρικές του 28’ όπως άλλοι

0 comments

Αιχμές Αννίτας Δημητρίου κατά ατόμων που έχουν μοναδική έγνοια της Προεδρικές του 2028 – Όσα ανέφερε για τις επερχόμενες εκλογές και πως απαντά στο κατά πόσον θα είναι υποψήφια η ίδια

Τη δεδομένη χρονική περίοδο η προεδρική καρέκλα δεν απασχολεί την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ όπως διαμήνυσε η ίδια μιλώντας στο Σίγμα και την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».

Advertisement

Ερωτηθείσα η Αννίτα Δημητρίου κατά πόσον θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές είπε «αυτή την στιγμή δεν είναι κάτι που με απασχολεί δεν κοιμάμαι και δεν ξυπνώ για το 2028, όπως βλέπω και ακούω άλλους. Διερωτώμαι με όλα τα προβλήματα του κόσμου κι όλες τις προκλήσεις που υπάρχουν αν οι μοναδική μας έγνοια είναι που προσωπικά θα βρισκόμαστε το 2028 είναι λίγο προκλητικό» είπε.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως ο ΔΗΣΥ θα έχει επιλογή. «Όπως γίνεται κάθε φορά αυτή η επιλογή με προτεραιότητα του εκάστοτε προέδρου. Αυτή τη στιγμή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκέψη για το θέμα» υπέδειξε.

Σε ερώτηση εάν θα είναι υποψήφιος ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε «δεν ξέρω αν θα είναι επιλογή, δοκιμάστηκε πριν 1,5 χρόνο και υπήρξε ετυμηγορία του κόσμου και τώρα προχωράμε παρακάτω». Για την περίπτωση που ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέβαινε με άλλο κόμμα στις εκλογές είπε «αλίμονο να το δούμε και αυτό στο τέλος της μέρας».

Τέλος υπογράμμισε πως δεν την ενδιαφέρουν μόνο η καρέκλα και η εξουσία. «Κρινόμαστε όλοι καθημερινά, δεν λέμε ότι είμαστε αλάνθαστοι αλλά έχουμε έγνοια που θα βρίσκεται η Κύπρος μας την επόμενη ημέρα», σημείωσε.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More