Friday, September 20, 2024
Home » Ανέλαβε το σαΐνι του Ταγίπ

Ανέλαβε το σαΐνι του Ταγίπ

0 comments

Συνάντησε τον Ερντογάν την Τετάρτη, πήρε τις τελευταίες οδηγίες και την Πέμπτη ανέλαβε καθήκοντα, μετά που έδωσε «διαπιστευτήρια» στον Ερσίν Τατάρ. Ο νέος «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα, Γιασίν Εκρέμ Σενίμ, άνθρωπος του Τούρκου Προέδρου, με τον πατέρα του να κρατά, όπως λένε στην Άγκυρα, το «μαύρο ταμείο» του Ταγίπ, δηλώνει έτοιμος για δράση.

Ο Σενίμ έγραψε μετά τη συνάντηση με τον κ.Ερντογάν ότι «πριν αναλάβουμε τα καθήκοντά μας στην πρεσβεία της Λευκωσίας, πήραμε τις εντολές μας». Αυτό δεν είναι είδηση! Είδηση θα ήταν να μην τον έβλεπε και για εντολές, όπως και για άλλα. Και ο νοών νοείτο.

Να σημειωθεί ότι σειρά δημοσιευμάτων στον τουρκοκυπριακό Τύπο το τελευταίο διάστημα περιγράφουν ποιος είναι ο Σενίμ. Κυρίως για τις στενές σχέσεις της οικογένειας του με τον Ταγίπ Ερντογάν. Αλλά και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, με πρόσωπα στα κατεχόμενα.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον δολοφονηθέντα Τουρκοκύπριο επιχειρηματία, Χαλίλ Φάλγιαλι, με τον οποίο στο παρελθόν ο νέος «πρέσβης» είχε συνεργασθεί επιχειρηματικά. Έχουμε, λοιπόν, να μάθουμε και να παρακολουθήσουμε πολλά.

Κ.ΒΕΝ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More