Monday, October 7, 2024
Home » ΑΚΕΛ: Το ξήλωμα του «φράκτη του Νουρή» ήταν μονόδρομος. Ο ΔΗΣΥ οφείλει απολογία

ΑΚΕΛ: Το ξήλωμα του «φράκτη του Νουρή» ήταν μονόδρομος. Ο ΔΗΣΥ οφείλει απολογία

0 comments

«Η κατάληξη του «φράκτη του Νουρή» επαληθεύει τις προειδοποιήσεις του ΑΚΕΛ»

Το ξήλωμα του φράκτη που εγκατέστησε η κυβέρνηση Συναγερμού στην νεκρή ζώνη ήταν μονόδρομος, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, λέγοντας ότι αυτό υπέδειξε από την πρώτη στιγμή ότι η εγκατάσταση του φράκτη ήταν μιαεπικίνδυνη, αναποτελεσματική και επιπόλαια ενέργεια και η κατάληξη επαληθεύει τις προειδοποιήσεις μας.

Advertisement

  • Οι λόγοι που φεύγει ο «φράκτης Νουρή». Αυξάνουν περιπολίες και κάμερες

«Το μόνο που πέτυχε ο «φράκτης του Νουρή» ήταν ότι απέκοψε Ελληνοκύπριους κατοίκους και γεωργούς από τις περιουσίες και τα χωράφια τους. Έφερε την Κυπριακή Δημοκρατία σε σύγκρουση με τα Ηνωμένα Έθνη. Έστειλε το μήνυμα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία εγκαταλείπει μέρος του εδάφους της νεκρής ζώνης και πλέον στήνει διαχωριστικά τείχη στη μέση του νησιού. Και τέλος, προκλήθηκε μια δαπάνη εκατομμυρίων ευρώ που τα πληρώνει ο κυπριακός λαός», αναφέρει.

Κάθε σοβαρός άνθρωπος, όπως επισημαίνει, αντιλαμβάνεται ότι ο συρμάτινος φράκτης δεν θεωρήθηκε ποτέ από την τέως κυβέρνηση ως πραγματικό μέσο αποτροπής των μεταναστευτικών ροών. Αντίθετα, προσθέτει, ο «φράκτης του Νουρή» ήταν εξ αρχής ένα προεκλογικό εργαλείο του Συναγερμού για να ψαρεύει στα νερά της ακροδεξιάς και του ρατσισμού. «Για αυτό καιη Πινδάρου οφείλει μια απολογία στον κυπριακό λαό ο οποίοςθα πληρώσει για ακόμα μια φορά τα σπασμένα και τις εμμονές της κυβέρνησης Αναστασιάδη και του Συναγερμού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More