Friday, September 20, 2024
Home » Αβέρωφ προς ΠτΔ: Τα τρικ της επικοινωνίας βλάπτουν την εθνική υπόθεση

Αβέρωφ προς ΠτΔ: Τα τρικ της επικοινωνίας βλάπτουν την εθνική υπόθεση

0 comments

«Πέσαμε στην παγίδα τους και μάλιστα με τρόπο που μας εκθέτει στη Διεθνή Κοινότητα»

Προσοχή συνέστησε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς, όπως αναφέρει, τα τρικ της επικοινωνίας βλάπτουν το Κυπριακό.

Advertisement

  • Ελπίδες Κυβέρνησης να αλλάξει γνώμη ο Τατάρ για τριμερή αλλά… αυτός μιλάει για «προσπάθεια χειραγώγησης» από ΠτΔ

Συγκεκριμένα ο Αβέρωφ Νεοφύτου σχολίασε τόσο τη δήλωση Νίκου Χριστοδουλίδη ότι βολιδοσκοπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τριμερή συνάντηση όσο και την αρνητική απάντηση του τουρκοκύπριου ηγέτη και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έλαβε καμία πρόσκληση.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «X» ο κύριος Νεοφύτου τονίζει «στήριξα τη θετική ανταπόκριση του ΠτΔ στην πρόσκληση (βολιδοσκόπηση) του ΓΓ. Προειδοποίησα να μην εμπλακούμε στο παιγνίδι του Ταταρ «πάω, δεν πάω», ‘’Πήρα πρόσκληση, δεν πήρα πρόσκληση’’. Δυστυχώς πριν αλέκτωρ φωνήσαι, πέσαμε στην παγίδα τους και μάλιστα με τρόπο που μας εκθέτει στη Διεθνή Κοινότητα. Προσοχή: Τα τρικ της επικοινωνίας για εσωτερική κατανάλωση βλάπτουν την εθνική υπόθεση».

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More