Thursday, September 19, 2024
Home » Ένα κατάλοιπο του ανοίγματος…

Ένα κατάλοιπο του ανοίγματος…

0 comments

Στα συναγερμικά πηγαδάκια (κι όχι μόνο) συζητείται έντονα εδώ και καιρό η στενή σχέση που έχουν αναπτύξει Δημήτρης Δημητρίου και Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Η θεματολογία της επιτροπής Θεσμών, αλλά και η όλη συμπεριφορά του συναγερμικού βουλευτή, για κάποιους είναι «κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Χαραλαμπίδου». Και διερωτούνται ποια η σκοπιμότητα των ενεργειών του βουλευτή τους.

Φαίνεται πως είναι κι αυτό ένα κατάλοιπο του ανοίγματος που είχε γίνει τον Φεβράρη του 2023. Αλλά αν θυμόμαστε καλά τότε ο Δ. Δημητρίου δεν ήταν εξ εκείνων που κινήθηκαν προς τα αριστερά. Εκτός βεβαίως εάν είναι το αντίθετο που συμβαίνει… η Ειρ. Χαραλαμπίδου να κινείται δεξιότερα προετοιμάζοντας το έδαφος για την μετά το ’26 πολιτική ζωή της, και με φόντο το ’28.

Γιατί ήδη σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ άρχισε να γίνεται μια πολύ ανεπίσημη συζήτηση συνεργασίας, και η περίπτωση Χαραλαμπίδου κάποια στιγμή θα τους απασχολήσει. Αλλά, έχουμε καιρό ακόμα μέχρι τότε.

ΑΠΙΜ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More