Monday, October 7, 2024
Home » Έδρασαν κάποιοι περίεργοι «ταχυδρόμοι»…

Έδρασαν κάποιοι περίεργοι «ταχυδρόμοι»…

0 comments

Είναι γνωστό πως από την ώρα που επιλέγεται κάποιος για θέση επιτρόπου στην ΕΕ αρχίζει αμέσως και το ψάξιμο για τον πρότερο του βίο, όχι μόνο πολιτικό. Ψάχνουν για να δουν που υπάρχει σύγκρουση συμφέροντος, το πόθεν έσχες του, κι αν είχε και πολιτική δραστηριότητα ψάχνουν το κάθε τι.

Αναμενόμενο ότι ο Κώστας Καδής, έχοντας επιλεγεί για τη θέση του επιτρόπου Αλιείας και Ωκεανών, θα ήταν υπό έρευνα και θα βρίσκεται κάτω από μικροσκόπιο του ευρωκοινοβουλίου μέχρι και την τελική απόφαση του σώματος για τη νέα Κομισιόν.

Το δημοσίευμα στο Politico δεν μας ξενίζει. Είναι κάτι που συνηθίζεται όποτε προκύπτει ένας διορισμός σε όργανα της ΕΕ. Κι αυτό γίνεται με όλους απ’ όλες τις χώρες.

Εκείνο όμως που μας ξενίζει είναι η δραστηριότητα που καταγράφηκε μέσω ηλεκτρονικών ταχυδρομείων. Κάποιοι «ταχυδρόμοι» έσπευσαν να προωθήσουν προς κάθε κατεύθυνση το ρεπορτάζ που αφορούσε τον Κ. Καδή. Ήταν τόσο έντονη η προσπάθεια που δείχνει και τις προθέσεις του «ταχυδρόμου» ο οποίος προφανώς και ήθελε να «εκδικηθεί» τον Κ. Καδή για κάτι από το παρελθόν.

ΑΠΙΜ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More