Wednesday, October 16, 2024
Home » Άτυπη τριμερής μιάμιση ώρας – Εν αναμονή ενημέρωσης για όσα τέθηκαν στο τραπέζι

Άτυπη τριμερής μιάμιση ώρας – Εν αναμονή ενημέρωσης για όσα τέθηκαν στο τραπέζι

0 comments

Μιάμιση ώρα κράτησε το άτυπο δείπνο που παρέθεσε σε Χριστοδουλίδ και Τατάρ ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες – Εν αναμονή ενημέρωσης για τα όσα τέθηκαν στο τραπέζι

Ολοκληρώθηκε στις 3 και 30 το δείπνο που παρέθεσε στους Νίκο Χριστοδουλίδη και Ερσίν Τατάρ, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Advertisement

Το δείπνο των δύο ηγετών με τον κ. Γκουτέρεςξεκίνησε στις 2 και αναμενόταν να έχει διάρκεια περί τις δύο ώρες, ωστόσο αυτό ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το εκτιμώμενο στη μία ώρα και τριάντα λεπτά.

Αναμονή για σχετική ενημέρωση, για όσα τέθηκαν στο τραπέζι. Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης στην πρώτη του δήλωση με την ολοκλήρωση του δείπνου είπε στα τ/κ μέσα ενημέρωσης ότι συμφώνησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Λευκωσία.

  • Στο ίδιο τραπέζι με Γκουτέρες Χριστοδουλίδης και Τατάρ

Οι δύο ηγέτες έφτασαν λίγο πριν από τις 2 στον 38ο όροφο της έδρας των Ηνωμένων Εθνών για το κρίσιμο ραντεβού και κατά την είσοδο τους, δεν αντάλλαξαν χειραψία μπροστά στους φωτογράφους.

Νωρίτερα και ενώ το δείπνο βρισκόταν σε εξέλιξη, με ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι στόχος είναι η η διερεύνηση της προοπτικής επανέναρξης των διαπραγματεύσεων εντός του πλαισίου που καθορίζουν τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More