Friday, September 20, 2024
Home » Όχημα του υπουργείου Παιδείας σε χώρο για ΑμεΑ – Ενοχλημένη η Αθηνά, εξετάζονται πειθαρχικά μέτρα

Όχημα του υπουργείου Παιδείας σε χώρο για ΑμεΑ – Ενοχλημένη η Αθηνά, εξετάζονται πειθαρχικά μέτρα

0 comments

Μία φωτογραφία που ανήρτησε στο διαδίκτυο, ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών, Δημήτρης Λαμπριανίδης, σήμανε συναγερμό στο υπουργείο Παιδείας.

Κι αυτό διότι, απεικονίζει ένα υπηρεσιακό όχημα του Υπουργείου να είναι σταθμευμένο σε χώρο για ΑμεΑ. Όπως πληροφορήθηκε το philenews, η Υπουργός Αθηνά Μιχαηλίδου έδωσε άμεσα οδηγίες για τη διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό του προσώπου που οδηγούσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Πηγές από το υπουργείο Παιδείας ανέφεραν ότι εντοπίστηκε ο λειτουργός που οδηγούσε και του έγινε αυστηρότατη επίπληξη ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο λήψης πειθαρχικών μέτρων για την ενέργειά του αυτή.

Από πλευράς Υπουργείου κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή αυτή η ενέργεια και διαμηνύεται ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.

Σημειώνεται ότι στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κ. Λαμπριανίδης έγραψε την εξής λεζάντα: «Να θυμίσω ότι πριν λίγες εβδομάδες η πλειοψηφία των βουλευτών μας απόρριψε πρόταση για αύξηση του εξώδικου προστίμου για την παράνομη στάθμευση σε χώρους ΑμΕΑ γιατί όπως είπαν θεωρούν ότι δεν υπάρχει έξαρση στο πρόβλημα και δεν χρειάζεται να αυξηθεί το εξώδικο!».

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More