Wednesday, October 2, 2024
Home » Τι ανέφερε αρμόδια πηγή από το ΥΠΑΜ στη Cyprus Times για τις λάμψεις στον ουρανό της Κύπρου (video)

Τι ανέφερε αρμόδια πηγή από το ΥΠΑΜ στη Cyprus Times για τις λάμψεις στον ουρανό της Κύπρου (video)

0 comments

Λάμψεις στον ουρανό, ορατές από διάφορα σημεία της Κύπρου κινητοποίησαν τους πολίτες και προκάλεσαν ανησυχία – Επιχειρούν να διασταυρώσουν τι ακριβώς είναι από το Υπουργέιο Άμυνας – Τι ανέφερε αρμόδια πηγή στην Cyprus Times – Δείτε Εικόνες που δημοσίευσαν πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από διάφορα σημεία της Κύπρου και κυρίως από παράλιες περιοχές της Λεμεσού έγιναν ορατές λάμψεις στον ουρανό που ως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν ανησυχία λόγω και της πυραυλικής επίθεσης που εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ απόψε.

Advertisement

Επισήμως δεν υπάρχει κάποια αναφορά που να απαντά στην ανησυχία εξαιτίας του ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημοσιευθεί δεκάδες σχετικά βίντεο.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Αρμόδια πηγή από το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε στη Cyprus Times ότιδεν είναι επί του παρόντος βέβαιο ότι πρόκειται για τους πυραύλους που εκτοξεύθηκαν προς το Ισραήλ. Ενδεχομένως να πρόκειται για αναχαίτιση όπως αναφέρθηκε.

Σε ερώτηση τηςCyprus Times για τι μπορεί να πρόκειται αναφέρθηκαν τα εξης: «Ενδεχομένως να πρόκειται ακόμη είτε για drones, είτε για αντιβαλλιστικούς πυραύλους από το Ισραήλ που είναι ορατοί, είτε ακόμα και για φωτοβολίδες που εκτοξεύονται προληπτικά από τα πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην περιοχή».

Πάντως οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους διρευνούν το συμβάν σε συνεργασία και με τις αρμόδιες υπηρεσίες ΗΠΑ και Βρετανίας.

Σχετική ενημέρωση από επίσημη πηγή αναμένεται αύριο, όπως μας έχει αναφερθεί.

Πιο κάτω εικόνες που δημοσιεύθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise