Friday, September 20, 2024
Home » Συνεχίζονται βολιδοσκοπήσεις για τριμερή. «Kαμία συνάντηση στη βάση προϋποθέσεων», λέει ο ΚΕ

Συνεχίζονται βολιδοσκοπήσεις για τριμερή. «Kαμία συνάντηση στη βάση προϋποθέσεων», λέει ο ΚΕ

0 comments

Παραμένουμε εποικοδομητικοί για θετική κατάληξη στην προσπάθεια ΓΓ ΟΗΕ λέει ο ΚΕ – Οι βολιδοσκοπήσεις συνεχίζονται για ενδεχόμενη τριμερή – Kαμία συνάντηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στη βάση προϋποθέσεων, λέει ο ΚΕ για απαιτήσεις Τατάρ

Η ε/κ πλευρά παραμένει εποικοδομητική με στόχο η προσπάθεια του ΓΓ να έχει θετικό αποτέλεσμα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ΚωνσταντίνοςΛετυμπιώτης, επαναλαμβάνοντας πως οι βολιδοσκοπήσεις συνεχίζονται για ενδεχόμενη τριμερή στη Νέα Υόρκη, όπως άλλωστε ανέφερε εδώ και καιρό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Advertisement

  • Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Ένα νόμισμα με δύο όψεις

Σχολιάζοντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων νεότερες δηλώσεις του Τ/κ ηγέτη ΕρσίνΤατάρ ότι στη διμερή συνάντηση που ο ίδιος θα έχει με τον ΓΓ θα του μιλήσει για την «πολιτική αποκλεισμού που εφαρμόζουν οι Ε/κ» καθώς και τις αξιώσεις του για να επιστρέψει στο τραπέζι του διαλόγου, ο κ. Λετυμπιώτης επανέλαβε πως οτιδήποτε εκφεύγει του πλαισίου των συνομιλιών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και ότι καμία συνάντηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στη βάση προϋποθέσεων.

«Μοναδικός στόχος παραμένει η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που έχουν διακοπεί, στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, του μέχρι σήμερα κεκτημένου των συνομιλιών καθώς και των αρχών και αξιών της ΕΕ», επανέλαβε.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πρόσθεσε πως «οτιδήποτε εκφεύγει αυτού το πλαισίου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ούτε από την ελληνοκυπριακή πλευρά, ούτε από τη διεθνή κοινότητα.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More