Friday, September 20, 2024
Home » Σε τηλεμαχία κάλεσε τον Τατάρ, ο Έρχιουρμαν

Σε τηλεμαχία κάλεσε τον Τατάρ, ο Έρχιουρμαν

0 comments

Επισημαίνοντας την ανάγκη για περισσότερο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων

Σε τηλεμαχία κάλεσε τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Ερσίν Τατάρ, ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ), Τουφάν Ερχιουρμάν.

Advertisement

Ο κ. Ερχιουρμάν, σε νέα ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τον κ. Τατάρ για την απάντησή του στις προηγούμενες δηλώσεις του, επισημαίνοντας την ανάγκη για περισσότερο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων.

  • Να αξιολογήσει τις εξελίξεις με ρεαλισμό καλεί τον Ερχιουρμάν η «προεδρία»

Ο αρχηγός του ΡΤΚ κάλεσε τον κ. Τατάρ να είναι ρεαλιστής, όπως ο ίδιος τον προέτρεψε, και δήλωσε ότι έχει ήδη απαντήσει επανειλημμένα στις ερωτήσεις που του έθεσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, τόσο στη «βουλή» όσο και δημόσια. Ωστόσο, ο κ. Ερχιουρμάν εξέφρασε την προθυμία του να απαντήσει ξανά σε όλες τις ερωτήσεις του κ. Τατάρ σε ένα τηλεοπτικό κανάλι της επιλογής του, προκειμένου να υπάρξει ανοιχτός διάλογος για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα.

Επιπλέον, σημείωσε ότι αυτή θα ήταν μια ευκαιρία για τον κ. Τατάρ να απαντήσει στις ερωτήσεις που ο ίδιος του έχει θέσει δημόσια αρκετές φορές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More