Wednesday, October 23, 2024
Home » Παπαδάκης για Φειδία: Νέος στα μυαλά δεν σημαίνει να γίνεσαι νούμερο

Παπαδάκης για Φειδία: Νέος στα μυαλά δεν σημαίνει να γίνεσαι νούμερο

0 comments

Πυρά εναντίον του Φειδία εξαπέλυσε ο πρώην ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδάκης, υπογραμμίζοντας μέσω ανάρτησής του ότι η συνεχής επίκληση στην ηλικία δεν μπορεί να είναι ελαφρυντικό. «Νέος στα μυαλά δεν σημαίνει να γίνεσαι νούμερο», σημείωσε σε άλλο σημείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Όταν εμφανίστηκε οΦειδίας τον πίστωσα ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια δυναμική στη κοινωνία και να κινητοποιήσει ένα κομμάτι (κυρίως νέους) για τις Ευρωεκλογές. Έλεγα, όμως, να κριθεί γι’ αυτά που λέει και που κάνει.

Η δικαιολογημένη οργή της κοινωνίας για ένα σαθρό κομματικό σύστημα τελικά οδήγησε ένα κομμάτι της κοινωνίας να τον ψηφίσει θεωρώντας ότι στέλνει μήνυμα. Σήμερα να μέμφεται τις 70.000 κάποιος συνεχώς για την επιλογή τους είναι υποκριτικό και αντιπαραγωγικό. Σίγουρα η επιλογή αυτή δεν θα αποτελούσε επανάσταση αλλά θα έδειχνε απέχθεια σε αυτά που τους ενοχλούν. Η ενασχόληση με τα του Φειδία δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για ΚΑΝΕΝΑΝ με όλα αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στο τόπο μας.

Δυστυχώς σήμερα ο Φειδίας έγινε το καλύτερο άλλοθι του σαθρού συστήματος που μας λέει κοιτάξτε μην βγείτε έξω από τα συνηθισμένα γιατί να τα αποτελέσματα. Σκόρπισε στον αέρα το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν κάποιοι συμπολίτες μας, γιατί αντί να καθίσει με σοβαρότητα να αντιληφθεί το βάρος της ευθύνης που αναλάμβανε απέναντι στον τόπο και σε αυτούς που τον ψήφισαν και κυρίως με σεμνότητα, να μάθει και να δραστηριοποιηθεί σε τομείς που τους ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους, προσπαθεί με όρους άγνοιας ή ημιμάθειας να εμπλακεί σε σοβαρά ζητήματα όπως ιστορικής γνώσης ή και θέματα παιδείας με αποτέλεσμα να εκτίθεται. Η συνεχής επίκληση της ηλικίας ως δικαιολογία δεν μπορεί να είναι ελαφρυντικό γιατί υπάρχουν και άλλοι νέοι με εξαιρετικές παρεμβάσεις και δράσεις.

Εδώ έρχεται όμως και ο ρόλος των ΜΜΕ που καλύπτουν όλες τις ενέργειες του Φειδία αντί την όποια πολιτική του δράση στο κοινοβούλιο .Την προηγούμενη Δευτέρα μόνο για πρωινή γυμναστική δεν τον είχαν καλεσμένο τα κανάλια.

Ας ακούσει τις φωνές που έχουν έγνοια για τη σωστή εκπροσώπηση του τόπου μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να παρατήσει τους “πασιαμάδες”, τις καρδούλες και τα φιλούθκια. Νέος στα μυαλά δεν σημαίνει να γίνεσαι νούμερο, αλλά όταν έχεις την χρυσή ευκαιρία να αποδεικνύεις ότι γίνεσαι καλύτερος από τους προηγούμενους. Υπάρχει χρόνος να τα μαζέψει. Σεμνότητα χρειάζεται.

Υ.Γ.: Αυτή είναι η κοινωνία μας που φοβάται να βλέπει τον καθρέφτη. Αρκείται σε ψευδοεπαναστάσεις

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More