Friday, September 20, 2024
Home » Εφημερίδα που ταυτίζεται με Χεζμπολάχ: «Η Κύπρος υποκύπτει στις ΗΠΑ»

Εφημερίδα που ταυτίζεται με Χεζμπολάχ: «Η Κύπρος υποκύπτει στις ΗΠΑ»

0 comments

Δημοσιεύματα με αρνητική χροιά για την Κύπρο στην εφημερίδα του Λιβάνου Al-Akhbar, η οποία σύμφωνα με τον αναλυτή και ακαδημαϊκό, Γαβριήλ Χαρίτο, εκφράζει τις θέσεις της Χεζμπολάχ.

Σε πρωτοσέλιδό του το εν λόγω έντυπο σημειώνει ότι κλιμάκιο των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ μετέβη στην Κύπρο πριν από κάποιες ημέρες, έχοντας μαζί του υλικοτεχνική υποδομή.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Χαρίτο που μιλούσε σε εκπομπή της «Ναυτεμπορικής», το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το εν λόγω κλιμάκιο είχε συνάντηση με αξιωματούχους της κυβέρνησης και της υπηρεσίας πληροφοριών της Κύπρου.

Στο δημοσίευμα προστίθεται ότι «σε περίπτωση που ξεσπάσει ένας πόλεμος και δεχθεί επιθέσεις το Ισραήλ, η Κύπρος θα χρησιμοποιηθεί ως τόπος απόκρουσης αυτών των επιθέσεων».

Εξάλλου, σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της ίδιας εφημερίδας, σημειώνεται: «Η Κύπρος υποκύπτει στην Αμερική: Το νησί γίνεται πλατφόρμα αναχαίτισης κατά του Ιράν και της Χεζμπολάχ. Αμερικανικός στρατιωτικός εξοπλισμός «άνευ προηγουμένου» και αερογέφυρα μεταξύ Λάρνακας, Πάφου και Τελ Αβίβ».

Φ.Μ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More