Friday, September 20, 2024
Home » Επίθεση ΔΗΣΥ στον βουλευτή του Δημήτρη Δημητρίου: «Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί»;

Επίθεση ΔΗΣΥ στον βουλευτή του Δημήτρη Δημητρίου: «Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί»;

0 comments

Επίθεση κατά του βουλευτή του, Δημήτρη Δημητρίου, εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ, σε σχέση με τα όσα δήλωσε στο ΡΙΚ, για μη συζήτηση και αποτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα χαρακτηρίζει ανυπόστατους τους ισχυρισμούς του κ. Δημητρίου και διερωτάται ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται και επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας.

Υπενθυμίζεται ότι στις δηλώσεις του, ο κ. Δημητρίου υποστήριξε πως «το πρόβλημα στον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι ότι δεν έγινε η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Προεδρικών Εκλογών την ώρα που έπρεπε να γίνει και τα βάλαμε κάτω από το χαλί».

Τόνισε μάλιστα ότι έπρεπε να γίνει μια τολμηρή και εις βάθος αποτίμηση και ισχυρίστηκε ότι η ηγεσία επέλεξε να μην το κάνει «όπως επέλεξε να μην το κάνει ούτε τώρα για τις δημοτικές εκλογές και αυτό ελπίζω να μην το βρούμε πάλι μπροστά μας».

Η ανακοίνωση ΔΗΣΥ

Ο ισχυρισμός σε ραδιοφωνική εκπομπή του Βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Δημήτρη Δημητρίου για μη συζήτηση και αποτίμηση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών είναι ανυπόστατος.

Υπενθυμίζουμε πως έγιναν πολύωρες ξεχωριστές συνεδρίες της ηγεσίας με όλες τις επαρχιακές γραμματείες καθώς και μια εξαντλητική συζήτηση μεταξύ των μελών του Πολιτικού Γραφείου.Αυτά τα γνωρίζει καλά ο κ. Δημητρίου.

Καταγράφηκαν εισηγήσεις, έγιναν παραδοχές, εντοπίστηκαν λάθη και αδυναμίες και ληφθήκαν αποφάσεις για βελτίωση.

Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από τον κ. Δημητρίου και επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας;

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More