Thursday, October 24, 2024
Home » Από την πόρτα του συνοδηγού μπαίνει ο οδηγός του Αρχιεπισκόπου

Από την πόρτα του συνοδηγού μπαίνει ο οδηγός του Αρχιεπισκόπου

0 comments

Σε τεχνικούς έτρεχαν οι συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Γεωργίου προκειμένου να επιδιορθώσουν την πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου το οποίο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά του. Ο οδηγός υποχρεώθηκε τις τελευταίες φορές να εισέλθει στο αυτοκίνητο από την πόρτα του συνοδηγού. Η πόρτα δεν υπέστη βλάβη λόγω τρακαρίσματος ή κακομεταχείρισης αλλά ένεκα χρήσης».

Ο μακαριότατος δεν επιθυμεί την αγορά καινούριου αυτοκινήτου και ειδικά ακριβού, θεωρώντας πρόκληση έναντι των πολιτών κάτι τέτοιο. Και αυτό σε αντίθεση με άλλους Συνοδικούς οι οποίοι ανταγωνίζονται ποιος θα αγοράσει το ακριβότερο αυτοκίνητο, χωρίς να παραγνωρίζεται πως και άλλοι αρχιερείς κυκλοφορούν με οχήματα τα οποία δεν δημιουργούν την αντίδραση πολιτών για την πολυτέλεια τους.

Υπενθυμίζεται, πως όταν ο Αρχιεπίσκοπος ήταν Μητροπολίτης Πάφου, σε πολλές εκδηλώσεις μετέβαινε οδηγώντας ο ίδιος το σχετικά παλαιό αυτοκίνητο της Μητρόπολης. Όταν ρωτήσαμε πώς αντιμετωπίζει το θέμα ο Αρχιεπίσκοπος, από το περιβάλλον του μας ελέχθη, πως δεν θεωρεί ότι η εκτίμηση του κόσμου θα είναι αυξημένη όταν κυκλοφορεί με ακριβό όχημα. Το ίδιο ισχύει και με το κύρος του εκάστοτε Αρχιεπισκόπου το οποίο θεωρεί πως δεν συνδέεται με την πολυτέλεια.

ΒΑΣ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More