Friday, September 20, 2024
Home » Απορρίπτει αναφορές για καθυστέρηση συνεδρίασής της Επιτροπής Άμυνας η ΕΔΕΚ

Απορρίπτει αναφορές για καθυστέρηση συνεδρίασής της Επιτροπής Άμυνας η ΕΔΕΚ

0 comments

Είναι ανυπόστατο το δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο κάνει λόγο για καθυστέρηση συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, αναφέρει η ΕΔΕΚ.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι «οι επικρίσεις της εφημερίδας Πολίτης, σε βάρος του Προέδρου της ΕΔΕΚ και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, αναφορικά με δήθεν καθυστέρηση συνεδρίασης της Επιτροπής, είναι ανυπόστατες, αν όχι και σκόπιμες».

Advertisement

Συγκεκριμένα, όπως λέει, «η Επιτροπή Άμυνας είναι ίσως η μόνη Κοινοβουλευτική Επιτροπή, που έχει τα λιγότερα θέματα σε εκκρεμότητα, δεδομένου ότι με την κατάθεση των νομοσχεδίων προχωρεί αμέσως η συζήτησή τους».

Εν συνεχεία, τονίζει ότι «η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίστηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου 2024, γιατί αριθμός μελών της Επιτροπής συμμετείχαν σε αποστολή στο εξωτερικό την περίοδο 7-10 Σεπτεμβρίου 2024».

«Τέλος, για μια ακόμα φορά, η συγκεκριμένη εφημερίδα παραβιάζει τη δημοσιογραφική δεοντολογία, δεδομένου ότι πριν από τη δημοσίευση του συγκεκριμένου σχολίου, θα μπορούσε να ερωτήσει τον Πρόεδρο της Επιτροπής και να λάβει απαντήσεις ή και οποιοδήποτε άλλο μέλος της Επιτροπής», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More