Wednesday, September 25, 2024
Home » Απαράδεκτη η κατάσταση στο ΟΕΔΑ Πεντακώμου

Απαράδεκτη η κατάσταση στο ΟΕΔΑ Πεντακώμου

0 comments

Εδώ και εννέα μήνες παρατηρούμε ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο σε ότι αφορά τη λειτουργία του ΟΕΔΑ Πεντακώμου μετά την ανάληψη της μονάδας από το κράτος. Και πώς να μην ήταν άλλωστε από τη στιγμή που το Τμήμα Ανάπτυξης Υδάτων δεν διαθέτει ούτε τους ειδικούς, ούτε εμπειρογνωμοσύνη για τη διαχείριση πολύπλοκων εγκαταστάσεων διαχείρισης αποβλήτων που απαιτούνται σήμερα.

Βέβαια, αν ήθελε το αρμόδιο κυβερνητικό τμήμα να διαχειριστεί τέτοιου είδους έργα θα έπρεπε προηγουμένως να φροντίσει να στελεχωθεί κατάλληλα η μονάδα. Οι εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι καταγγελίες για την πιθανότητα διαρροής στραγγισμάτων στο έδαφος και στον υπόγειο υδροφορέα της περιοχής από την λανθασμένη εναπόθεση αποβλήτων είναι άκρως ανησυχητικές.

Το παράδοξο είναι ότι η περιβαλλοντική ζημιά ειδικά στα υπόγεια ύδατα γίνεται αυτή τη φορά εν γνώσει του καθύλην αρμόδιου Τμήματος που προστατεύει τους υδροφορείς. Ουσιαστικά αναμένουμε το αρμόδιο Τμήμα να ελέγξει τον εαυτό του. το ερώτημα είναι πως θα το επιτύχει αυτό.

Α.Ν.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More