Tuesday, October 1, 2024
Home » Απαντά ο Λετυμπιώτης: Η Φιλίππα Καρσερά δεν έχει αιτηθεί εκπαιδευτικό ή άλλο επίδομα

Απαντά ο Λετυμπιώτης: Η Φιλίππα Καρσερά δεν έχει αιτηθεί εκπαιδευτικό ή άλλο επίδομα

0 comments

«Η κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, Πληρεξούσιος Υπουργός, η οποία εντάχθηκε στη Διπλωματική Υπηρεσία της ΚΔ το 1999, δεν έχει αιτηθεί εκπαιδευτικό ή άλλοεπίδομα από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του συζύγου της, Προέδρου Χριστοδουλίδη, στην Προεδρία της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» ο Kυβερνητικός eκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, με αφορμή τηνεπιστροφή της κ. Καρσερά στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Λετυμπιώτης ξεκαθαρίζει ότι «για την περίοδο Μαρτίου 2023-Ιουνίου 2023 επέστρεψε στην Δημοκρατία το αναλογούν μέρος της επιδότησης των διδάκτρων και έγινε επί τούτου σχετική ενημέρωση των ΜΜΕ και στο παρελθόν. Διευκρινίζεται δε ότι το εκπαιδευτικό επίδομα αφορά πληρωμή μέρους των διδάκτρων ιδιωτικών σχολείων που φοιτούν παιδιά διπλωματών στην Κύπρο ή στο εξωτερικό και όχι για πλήρη κάλυψη. Εγκρίνεται ή απορρίπτεται από τον ΓΔ του ΥΠΕΞ σε ετήσια βάση, μόνον εφόσον ο διπλωμάτης έχει αιτηθεί. Η κα Καρσερά από τον Μάρτιο του 2023 δεν υπέβαλε τέτοιο αίτημα».

Πηγή: Φilenews

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise