Wednesday, October 16, 2024
Home » Ψάχνουν το λάθος στην κατάρρευση μέρους οροφής πολυκαταστήματος στην Πάφο – Η κατάσταση των 3 τραυματιών

Ψάχνουν το λάθος στην κατάρρευση μέρους οροφής πολυκαταστήματος στην Πάφο – Η κατάσταση των 3 τραυματιών

0 comments

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αρμοδίων αρχών για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες οι οποίες το μεσημέρι προκάλεσαν την κατάρρευση μέρους της οροφής του πολυκαταστήματος Superhome Center στο Neon Mall of Pafos, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ανθρώπων και την πρόκληση έντονης ανησυχίας σε ώρα αιχμής στον εμπορικό χώρο.

Πυροσβεστική, Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, συνεχίζουν τις επιτόπιες εξετάσεις, με το ενδεχόμενο της κακοτεχνίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, να είναι στο κάδρο των αρμοδίων. Εκτιμάται, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια της κατάρρευσης θα υπάρξουν αύριο ή μεθαύριο, αφού οι εργασίες που γίνονται παράλληλα με την λειτουργία του χώρου αυτή την περίοδο δημιουργούν περαιτέρω δυσχέρειες στην τάχιστη διερεύνηση όλων των δεδομένων.

Το πλέον παρήγορο της σημερινής απροσδόκητης εξέλιξης, είναι ότι οι τρεις τραυματίες έχουν πλέον ξεπεράσει το σοκ και τα ελαφρά τραύματα που τους προκλήθηκαν από τις πτώσεις των υλικών πάνω τους. Οι δύο υπάλληλοι του πολυκαταστήματος και ο ένας πελάτης που τραυματίσθηκαν, έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο από το Νοσοκομείο Πάφου, χωρίς να έχουν ευτυχώς σοβαρότερες συνέπειες από την πτώση μέρους της οροφής πάνω τους.

Το συγκεκριμένο τμήμα του πολυκαταστήματος που υπέστη τις ζημιές, εξακολουθεί να είναι αποκομμένο από τον υπόλοιπο χώρο, ενόψει των συνεχιζόμενων ερευνών και για την επιδιόρθωση των ζημιών.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More