Sunday, September 8, 2024
Home » Χτυπά κόκκινο η τουριστική κίνηση από Ισραήλ σε Πάφο τα τελευταία 24ωρα

Χτυπά κόκκινο η τουριστική κίνηση από Ισραήλ σε Πάφο τα τελευταία 24ωρα

0 comments

Η τουριστική αγορά του Ισραήλ ανοίγει για τα καλά το τελευταίο διάστημα για την Πάφο. Τα τελευταία 24ωρα, η εισβολή ισραηλινών στην Πάφο έχει χτυπήσει κόκκινο, με την μια μετά την άλλη τις πτήσεις από το Τελ Αβιβ να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Πάφου, δημιουργώντας ένα σκηνικό που σύμφωνα με τους αρμόδιους είναι ακόμη πιο μαζικό και από την περίοδο πριν την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Είναι χαρακτηριστικό της εκτόξευσης τηςτουριστικής κίνησης μεταξύ Τελ Αβίβ και Πάφου το γεγονός ότι πέραν των καθημερινών πλέον πτήσεων από τους τρεις μεγάλους αερομεταφορείς που παραδοσιακά εκτελούσαν το δρομολόγιο, δηλαδή τις EL-AL, TUS και Israir, εδώ και μερικές μέρες και νέες εταιρείες κάνουν συνεχώς την εμφάνιση τους μεταφέροντας τουρίστες, ενώ η EL-AL έχει δρομολογήσει ακόμη και μεγαλύτερα αεροσκάφη από ότι συνήθως για να καλύψει την ζήτηση.

Πέραν του Ισραήλ, η τουριστική Πάφος απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι και μια σημαντική ένεση στην εισροή επισκεπτών και κεφαλαίων από την κεντρική και βόρειο Ευρώπη, λόγω του πτητικού προγράμματος της Ryanair. Ο κολοσσός των low cost αερομεταφορέων συνδέει ολόχρονα την Πάφο με δεκάδες αεροδρόμια των χωρών αυτών και όπως επισημαίνουν τουριστικοί φορείς της Πάφου, έχει καταστήσει τις χώρες αυτές ως σημαντικό παράγοντα για την ολόχρονη τουριστική ροή προς την Πάφο. με τις προκρατήσεις και τις επισκέψεις στις ειδικές σελίδες διακίνησης τουριστών να δείχνουν από τώρα ότι το 2024 θα σημάνει την περαιτέρω εκτόξευση του προορισμού στις εν λόγω αγορές.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More