Saturday, October 5, 2024
Home » Φόνος στην Πέγεια: Τον πυροβόλησε ο σύζυγος της αδερφής του – Συνεστίαση κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία

Φόνος στην Πέγεια: Τον πυροβόλησε ο σύζυγος της αδερφής του – Συνεστίαση κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία

0 comments

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, με θύμα τον Στυλιανό Στυλιανού 43 ετών, από τη Πέγεια. Για την υπόθεση συνελήφθη ο Eλλαδίτης σύζυγος της αδελφής του θύματος, ο οποίος ανακρινόμενος μετά τη σύλληψη του φέρεται να παραδέχθηκε την διάπραξη του εγκλήματος.

Όλα δείχνουν ότι η τραγωδία έγινε για μια ασήμαντη αφορμή που είχε να κάνει με διαφορές σχετικά με τον χειρισμό μιας υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, η οικογενειακή τραγωδία συνέβη λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης σε σπίτι μελών της οικογένειας όπου είχαν συγκεντρωθεί για φαγητό οι συγγενείς. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι από την εν λόγω οικία ακούστηκαν πυροβολισμοί και μέλη της δύναμης μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντός της οικίας εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 43χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε μεταφέροντας τον στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν τον θάνατο του.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις στο σπίτι της αδελφής του θύματος βρίσκονταν για δείπνο όλα τα μέλη της οικογένειας, των οποίων οι κατοικίες είναι ουσιαστικά συγκεντρωμένες στο ίδιο οικόπεδο, όταν σε κάποια στιγμή άρχισε μια λεκτική αντιπαράθεση.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προκύπτει ότι η αντιπαράθεση ξεκίνησε μεταξύ του ζεύγους και αφορούσε σε διαφωνίες του 50χρονου για κάποιους χειρισμούς της συζύγου του για οικογενειακής φύσης θέματα.

Ο 43χρονος επενέβη σε κάποια στιγμή στην αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και ο σύζυγος της αδελφής του φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο50χρονος ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα τριβής στα πόδια και διάφορες εκχυμώσεις.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο νοσοκομείο και δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνέλαβαν τον ύποπτο. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων και σε προφορική του ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Ο άτυχος 43χρονος καταλείπει ένα ανήλικο παιδί.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More