Friday, September 20, 2024
Home » Φόνος στην Πέγεια: Η σπίθα που προκάλεσε την κορύφωση του επεισοδίου – Τραγικές λεπτομέρειες ακούστηκαν στο δικαστήριο

Φόνος στην Πέγεια: Η σπίθα που προκάλεσε την κορύφωση του επεισοδίου – Τραγικές λεπτομέρειες ακούστηκαν στο δικαστήριο

0 comments

Yπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ο 50χρονος ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τον εκ προμελέτηςφόνο του 43χρονου Στέλιου Στυλιανού στην Πέγεια αργά χθες βράδυ.

Ο 50χρονος, που είναι σύζυγος της αδελφής του θύματος, τέθηκε υπό κράτηση προκειμένου να ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας το οποίο χαρακτήρισε μεγάλο σε όγκο και σημαντικό ο εκπρόσωπος της δύναμης.

Στο δικαστήριο ακούστηκαν και άλλες λεπτομέρειες της τραγικής, όπως εξελίχθηκε, οικογενειακής συγκέντρωσης για φαγητό στο σπίτι του υπόπτου. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα ότι κατά την ένταση που προκλήθηκε λόγω της διαφορετικής εκτίμησης μελών της οικογένειας για δικά τους ζητήματα, ο50χρονος επιχείρησε να εκδιώξει τους συγγενείς από την οικία του, απαιτώντας με έντονο τρόπο να φύγουν και έσπρωξε σε κάποια φάση την πεθερά του και μητέρα του θύματος, ρίχνοντας την στο έδαφος.

Αυτό θεωρείται από την Αστυνομία καιως η σπίθα που προκάλεσε την κορύφωση του επεισοδίου που από λεκτικό μετατράπηκε σε σύρραξη αρχικά και σε δολοφονία στη συνέχεια.

Όπως αναφέρθηκε επίσης κατά την διαδικασία της έκδοσης διατάγματος κράτησης, ο 22χρονος γιος του θύματος ήταν αυτόπτης μάρτυρας των όσων τραγικών συνέβησαν.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More