Friday, September 20, 2024
Home » Φόνος στην Πέγεια: Από εσωτερική αιμορραγία ο θάνατος του 43χρονου

Φόνος στην Πέγεια: Από εσωτερική αιμορραγία ο θάνατος του 43χρονου

0 comments

Σε εσωτερική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πυροβολισμό σε συνεστίαση σε σπίτι στην Πάφο.

Αναφορικά με την υπόθεση φόνου στην Πάφο, η Αστυνομία αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 43χρονου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και ο θάνατος του «προήλθε από εσωτερική αιμορραγία – σύνθλιψη ζωτικών οργάνων προκληθείσα από πυροβόλο όπλο».

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα τον Στυλιανού από τη Πέγεια. Για την υπόθεση συνελήφθη 50χρονος σύζυγος της αδερφής του θύματος, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10:40 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πυροβολισμούς σε σπίτι στην Πέγεια.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντός της οικίας εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα βρισκόταν σε συνεστίαση στην εν λόγω οικία, όταν σε κάποια στιγμή, μετά από αντιπαράθεση, άντρας ηλικίας 50 ετών, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 50χρονος ακολούθως εγκατέλειψε στη σκηνή, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα τριβής στα πόδια και διάφορες εκχυμώσεις.

Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε προφορική του ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος. Αιτία του φονικό ήταν ασήμαντη αφορμή σύμφωνα με την Αστυνομία. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More