Saturday, September 28, 2024
Home » Φοιτητική Εστία Πάφου: Γεμίζει σήμερα με φοιτητές

Φοιτητική Εστία Πάφου: Γεμίζει σήμερα με φοιτητές

0 comments

Το κύριο κύμα των αφίξεων των ενοίκων στη νέαΦοιτητική Εστία του Δήμου Πάφου που θα εξυπηρετεί το ΤΕΠΑΚ, αλλά και τα άλλα ακαδημαικά ιδρύματα της πόλης, θα υποδεχθούν σήμερα οι αρμόδιοι. Οι φοιτητές που έχουν ήδη κλείσει δωμάτιο στο νέο χώρο, άρχισαν από την Τετάρτη να εγκαθίστανται σε αυτόν, ωστόσο η μεγάλη πλειοψηφία θα φθάσει στην εστία σήμερα.

Ειδικότερα, στα 203 δωμάτια του έργου θα εγκατασταθούν μέχρι σήμερα 140 φοιτητές του ΤΕΠΑΚ, 15 φοιτητές του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού, τρεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, ενώεξετάζονται ήδη αιτήματα διαμονής από φοιτητές ιατρικής πανεπιστημίων της Λευκωσίας που κάνουν την πρακτική τους στο Νοσοκομείο Πάφου.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα Δήμαρχος Πάφου, Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, συνεργάτες τους, εργολάβος και υπεργολάβοι του έργου και άλλοι εμπλεκόμενοι στην ανέγερση της Φοιτητικής Εστίας, διανυκτέρευσαν σε αυτήν στοχεύοντας στην επιτόπου αξιολόγηση των εγκαταστάσεων και τη διασφάλιση της λειτουργικότητας και της ποιότητας των υποδομών πριν εισέλθουν επισήμως οι φοιτητές ένοικοι της.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε την επομένη ότι εντοπίστηκαν κατά την διαδικασία αυτήτέσσερα συγκεκριμένα μικρά προβλήματα τα οποία στις μέρες που μεσολάβησαν ανέλαβαν οι αρμόδιοι βάσει των συμβολαίων να τα επιλύσουν.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise