Friday, October 25, 2024
Home » Υπό κράτηση ο 34χρονος που καταζητείτο από τις γερμανικές αρχές

Υπό κράτηση ο 34χρονος που καταζητείτο από τις γερμανικές αρχές

0 comments

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη ο 34χρονος στην Πάφο που καταζητείτο από τις γερμαντικές αρχές.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το Δικαστήριο διέταξε όπως αυτός αφαιθεί ελεύθερος με όρους μεταξύ των οποίων και καταβολή 5.000 ευρώ σε μετρητά ως εγγύηση, ωστόσο όπως είπε, ο 34χρονος δεν εκπλήρωσε τους όρους που του επιβλήθηκαν και παραμένει υπό κράτηση.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 34χρονος που καταζητείτο από τις γερμανικές αρχές συνελήφθη την Τετάρτη γύρω στις 19:00 από μέλη της ΑΔΕ Πάφου δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, το οποίο είχε εκδοθεί από τις γερμανικές αρχέςσχετικά με διερευνώμενη υπόθεση για αδικήματα απάτης σχετιζόμενα με ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για σκοπούς έκδοσης του στις γερμανικές αρχές.

Η υπόθεση, είπε ο κ. Νικολάου, ορίστηκε για ακρόαση στις 31 Οκτωβρίου του 2024. Σημειώνεται πως σήμερα το δικαστήριο αποφάσισε για την κράτηση ή μη του 34χρονου και διέταξε να αφαιθεί ελεύθερος με όρους τους οποίους ωστόσο δεν μπόρεσε να εκπληρώσει.

ΚΥΠΕ

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More